Zwanger en Shiatsu, een unieke combinatie!

Als je zwanger bent beleef je een bijzondere tijd. Het kan ook een belastende tijd zijn.

 

Shiatsumassage voor zwangere vrouwen

Iedere zwangerschap is uniek. Je lichaam verandert. Wellicht ook je stemmingen in meer of mindere mate. Het is heerlijk om dan even helemaal tot rust te komen. Met totale ontspanning krijgen we je energieniveau weer op peil. Je voelt je weer in balans, ontspannen, energiek en lekkerder in je lijf!

 

Shiatsu helpt bij stuitligging en bekkeninstabiliteit!

In 2013 heb ik de intensive opleiding Zwangerschap en Shiatsu bij de Engelse Shiatsu guru & teacher Suzanne Yates gevolgd. Deze zwangerschap en Shiatsu specialisatie heb ik afgesloten met een diploma. Deze verdieping heeft mij zoveel inzichten en handvaten gegeven in het belang en de helende kracht van de Meridianen voor, tijdens en na de zwangerschap voor moeder en voor de baby.

 

Korte Baby ademknuffel oefening, bij Mylène

 

De adem kalmeert het zenuwstelsel en verbind jou en je baby via de aanraking. Je kunt de baby ademknuffel oefening tussendoor met je ogen open doen. Heb je tijd om meer naar binnen te keren sluit dan je ogen. Leg je handen op je buik. Voel waar ze het fijnst aanvoelen, daar laat je je handen liggen. Begin met een rustige in en uit ademhaling. Zonder te forceren laat je je adem langzamer worden. Richt je adem op je baby. Voel met aandacht hoe je buikspieren samentrekken bij je uitademing, alsof je je baby een knuffel geeft. Voel hoe je buikspieren op de inademing naar buiten komen, hiermee geef je je baby meer ruimte. Geniet van deze fijne oefening en verbinding. Zo vaak en zolang het voor jou en je baby goed voelt.

 

 

Behandeling en heling na een zware bevalling, postnatale depressie en bij het verlies van je baby

 

Maak een afspraak met mij

  • Stoelmassage
  • Do-In les moeder kind
  • Do-In les
  • Do-In yoga
  • Do-In yoga
  • Ontspanningsmassage
  • Do-In kinderen
  • Do-In kinderen
Copyright © 2014 Praktijk de Meridiaan. Alle rechten voorbehouden. Digital Agency Rotterdam