Do-In yoga

 

Do-In yoga met Mylène brengt je terug bij je bron

 

Do-In yoga  is een zelfhelende Japanse bewegingsvorm waarbij je op een zachte gemakkelijke respectvolle manier je ledematen rekt en strekt in samenwerking met de Adem. Hierdoor gaan de meridianen, ook wel bekend als de energiebanen, beter in en door jouw systeem stromen. Met aandacht voor de ademhaling wordt je natuurlijke energiestroom in het lichaam en je geest (her)ontdekt en wakker geschud! 

 

Beoefen Do-In yoga en je zult een boost aan energie ervaren. Volgens vele van mijn cursisten zul je er ook beter door gaan slapen. En een goede nachtrust heb je echt nodig. In je slaap wordt het herstel van het lichaam en geest bevorderd. In deze bijzondere tijd waarin we nu leven zijn veel mensen druk met van alles en komen er veel prikkels over ons heen. Hierdoor kun je heel makkelijk stress krijgen. Slapeloosheid, lusteloosheid symptomen of nog erger BURN-OUT verschijnselen zijn dan ook een signaal van je lichaam dat je niet meer in tune bent. Oftewel de verbinding met je lichaam en geest is weg. Doordat we vaak met ons hoofd bezig zijn vergeten we  om te luisteren naar ons lichaam. Echt luisteren.... luisteren zonder oordeel! Luisteren naar het lichaam en hoe de geest werkt zou ons met paplepel ingegoten mogen worden als dagelijkse voedselbron. Wat een geweldloze wereld zal er dan zijn!

 

Het gevoel wat Do-In yoga je geeft zou je kunnen ervaren als een Shiatsu behandeling. Je komt thuis in je lichaam waardoor er weer verbinding ontstaat tussen je lichaam en geest. Het regelmatig beoefenen van Do-In yoga bij Mylène brengt je terug naar je eigen bron. Het moment dat jij van je mat afstapt zul je het in tune zijn met jezelf gaan ervaren en ook gaan toepassen in je dagelijks leven. Je zult leren bewuster om te gaan met de dingen die er zijn. Do-In yoga met Mylene voor inzicht en praktische handvaten.

 

In de Do-In yoga les oefenen we meridiaanstrekkingen - ademhalingsoefeningen -  energie oefeningen - het kloppen van de meridianen - zelfmassage - je leert waar en waarom de drukpunten er zijn en hoe je deze zelf kunt gebruiken. Er is altijd afwisseling tussen stilte (yin) en bewegen (yang) zoals de bron van het leven zelf is. 

 

Kort door de bocht, Do-In Yoga brengt je weer in tune met je lichaam en geest. Het versterkt je energie, verbetert je afweersysteem zodat je fitter, soepeler bewuster en vitaler in je lijf en geest zult zijn. De verbinding met je geest wordt helder waardoor je gemakkelijker de grenzen en signalen van je lichaam herkent. Do-In yoga en Shiatsu helpen je te herinneren een bewust en waardevol mens te zijn.

 

Voor wie?

Do-In yoga is een bewegingsvorm voor iedereen! Jong en oud, beperkt en onbeperkt. Do-In yoga leert je op een zachte respectvolle bewuste manier in beweging en in verbinding te zijn en te blijven met jouw authentieke zelf. 

 

Everything that happens in de Meridiaan stays in de Meridiaan!

 

Klik hier om de meridiaanstrekkingen te bekijken en te oefenen.

 

 

 

 

 

 

  • Stoelmassage
  • Do-In les moeder kind
  • Do-In les
  • Do-In yoga
  • Do-In yoga
  • Ontspanningsmassage
  • Do-In kinderen
  • Do-In kinderen
Copyright © 2014 Praktijk de Meridiaan. Alle rechten voorbehouden. Digital Agency Rotterdam